Hagyaték felvásárlás: 70 / 290 – 86 93

Az évek során gyakran előfordult olyan eset, hogy a lakás lakója sajnos meghalt, az örökösöknek pedig részben, vagy egyáltalán nem kellettek a lakásban található tárgyak / berendezések. Még az is megtörténik, hogy az új tulajdonos nem is Magyarországon él, így csak egy kulcsot kapunk és a feladatot, hogy ürítsük ki a lakást vagy házat.

Természetesen ilyen esetben is felmérjük mennyi szemét és mennyi még használható holmi található. Ez után teszünk árajánlatot a teljes kiürítésre. Gyakran vesz ez le nagy terhet ez az örökösök válláról, akik így a teljes lakásban található hagyatékot és haszontalan lomokat is elszállíttatják velünk.

hagyaték felvásárlás budapestTisztában vagyunk azzal, hogy a hagyaték felvásárlás általában annyit jelent, hogy kimegy a helyszínre egy régiség kereskedő abban a reményben, hogy valami értékes műtárgyat tud “fillérekért” megszerezni. Mi sokszor lomtalanítottunk már olyan ingatlanokat amit egy “Hagyaték felvásárló” már meglátogatott és “kiürített”. Sajnos mint mindenhol a világban itt is sok csak a minél nagyobb gyors hasznot kergető “szakember” van jelen.

Tehát mi a klasszikus értelemben nem is vagyunk hagyaték felvásárló, hanem inkább kiürítők és eltakarítók. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fizetünk mi is az esetleges értékekért reális árat, hanem azt, hogy nem csak azt visszük el ami értékes, hanem a szemetet is. Ennek természetesen meg van a maga ára, de abban egészen biztos lehet, hogy azt kapja cserébe amiért fizet.

Nézze meg referenciáinkat és Ne vesztegesse az idejét, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Lomtalanítás Budapest, Pest megye:
+3670 290 86 93

Az űrlapon megadott információkat Adatkezelési szabályzatunknak megfelelően Üzletszerzési céllal, Önkéntes Adatmegadása alapján a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük!

    Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

    Az Ön neve (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (nem kötelező)

    A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

    Megjegyzés (nem kötelező)


     

    Call Now ButtonHívjon Most!