Szállító járműveink

A költséghatékony lomtalanítás elvégzéséhez elengedhetetlen az optimális méretű jármű kiválasztása. Különösen igaz ez budapesti lomtalanítások esetén.

A hatékony mégis költségtakarékos lomtalanítás elvégzése érdekében bővítettük járműveink számát egy nagyobb kapacitású Iveco ponyvás teherautóval.

Így már nem csak a zárt Ford transit-al tudunk kimenni, hanem egy teljes lakás vagy ház berendezését is egyszerre tudjuk elszállítani.

Jelenleg tehát e két autó közül választhat, vagy választunk mi miután felmértük az elszállítandó lomok mennyiségét.

Ford-Transit Lomtalanítás Budapest
Ford-Transit Lomtalanítás Budapest

 

Iveco auto Lomtalanítás Budapest
Iveco auto Lomtalanítás Budapest

 

Természetesen előfordulhat így is, hogy több holmi van mint amennyi erre a két autóra egyszerre felfér, de az sem jelent problémát, hiszen fordulhatunk többször is. 🙂

Mindenesetre így már egy átlagos méretű családi ház, vagy lakás esetén majdnem biztosan elegendő a szállítási kapacitásunk, ezzel is meggyorsítva a munkavégzést.

2015-ös évtől már nem csak a lomokat szállítjuk, hanem vállalunk költöztetéseket, de akár bútor szállítást is. Nem csak Budapesten, hanem vidéki városokból, vagy éppen vidéki városokba is szállítunk. Ha csak 1-2 bútort szeretne elvitetni velünk, akkor is hívjon bizalommal. Szinte biztos hogy találunk olyan megoldást, mai mindenki számára megfelel.

Hagyatékok elszállításánál és teljes lakás kiürítéseknél is jó hasznát vesszük hogy két autóval tudunk egyszerre a helyszínre menni. Ezzel időt és pénz is spórolunk, nem csak magunknak, hanem a megrendelőinknek is. Erre már több alkalommal is szükség volt a hagyaték felvásárlás és a lomtalanítás kapcsán is.

Ne vesztegesse az idejét, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Az űrlapon megadott információkat csak mi látjuk. Az adatokat semmilyen formában nem tároljuk, és használjuk fel az Ön megkeresését követően!

  Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

  Az Ön neve (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (nem kötelező)

  A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)

  Ha bizonytalan a választásban és nem tudja eldönteni mit tegyen, olvassa el a számítások oldalon leírtakat, vagy a referenciáinkat! Bízunk abban hogy ez megkönnyíti a döntését, és minket választ a munka elvégzésére!

  Call Now ButtonHívjon Most!