Lomtalanítás

ingyen lomtalanítás

Lomtalanítás – Számítások

A lomtalanítás árát nagyon nehéz előre meghatározni, még akkor is, ha mindenért fizet a megrendelő.

A legegyszerűbb számítás azt mutatja mennyibe kerülne egy lomtalanítás, ha NEM minket választ a munkára.

Egy kis méretű 54 m2 -es, (2 szoba + mellékhelységek) lakást vegyünk alapul. Ami nem extrém helyen található (pl. 4. emelet lift nélkül, vagy rendkívül sok összegyűlt lom, stb.), mert ezek jelentősen növelhetik a költségeket!

A legolcsóbb módja a lomtalanításnak, ha keres egy konténeres céget és egy konténert rendel a háza elé. Majd oda szépen lehordja maga a holmikat a lakásból. Nyilvánvalóan ez sokan nem tudják, vagy nem is akarják vállalni. Ekkor kell néhány rakodó embert keríteni, ez szintén nem egyszerű feladat. Ha mindez megvan, akkor máris kezdődhet a munka. Nos, lássuk mi mennyibe kerül: Egy 5 köbméteres konténer 23-28.000 Forint (a neten keresve és áfa nélkül), egy rakodó 3-4000 óránként, az nagyjából 3-4 óra munkával két rakodóval számolva: 45-65.000 Ft. Ez nem kevés pénz még így sem, a keresésre és telefonálgatásra fordított időről nem is beszélve.

Ezzel szemben a mi módszerünk lényege, hogy a hasznosítható, vagy értékesíthető dolgok értékét levonjuk a lomtalanítás teljes árából. Így lényegesen olcsóbb és egyszerű lomtalanítást kap, plusz ki is takarítunk.

Természetesen előfordulhat, hogy mi sem tudjuk teljesen ingyen elvégezni a lomtalanítást, ebben az esetben egyedi kalkuláció alapján számoljuk ki Önnél már az első látogatásunk alkalmával, hogy mi az az optimális összeg, amivel Ön is jól jár, és mi sem veszítünk a munkán.

lomtalanitas budapest

Mindenképpen megéri Önnek, ha tőlünk is kér egy árajánlatot, hiszen még az is lehet, hogy teljesen ingyen szabadul meg a lomoktól, ha pedig mégsem, akkor is biztos lehet benne, hogy nem talál nálunk kedvezőbb ajánlatot. Szóval ha budapesti, vagy Pest megyei lomtalanítást keres, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk!

Ne vesztegesse az idejét, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Az űrlapon megadott információkat csak mi látjuk. Az adatokat semmilyen formában nem tároljuk, és használjuk fel az Ön megkeresését követően!

Az Ön neve (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (nem kötelező)

Megjegyzés (nem kötelező)


Írja meg mit gondol!


Call Now ButtonHívjon Most!