Lomtalanítás – Számítások

A lomtalanítás árát nagyon nehéz előre meghatározni, még akkor is, ha mindenért fizet a megrendelő.

A legegyszerűbb számítás azt mutatja mennyibe kerülne egy lomtalanítás, ha NEM minket választ a munkára.

Egy kis méretű 54 m2 -es, (2 szoba + mellékhelységek) lakást vegyünk alapul. Ami nem extrém helyen található (pl. 4. emelet lift nélkül, vagy rendkívül sok összegyűlt lom, stb.), mert ezek jelentősen növelhetik a költségeket!

A legolcsóbb módja a lomtalanításnak, ha keres egy konténeres céget és egy konténert rendel a háza elé. Majd oda szépen lehordja maga a holmikat a lakásból. Nyilvánvalóan ez sokan nem tudják, vagy nem is akarják vállalni. Ekkor kell néhány rakodó embert keríteni, ez szintén nem egyszerű feladat. Ha mindez megvan, akkor máris kezdődhet a munka. Nos, lássuk mi mennyibe kerül: Egy 5 köbméteres konténer 25-45.000 Forint (a neten keresve és áfa nélkül), egy rakodó 3-4000 óránként, az nagyjából 3-4 óra munkával két rakodóval számolva: 57-77.000 Ft. Ez nem kevés pénz még így sem, a keresésre és telefonálgatásra fordított időről nem is beszélve.

Ezzel szemben a mi módszerünk lényege, hogy a hasznosítható, vagy értékesíthető dolgok értékét levonjuk a lomtalanítás teljes árából. Így lényegesen olcsóbb és egyszerű lomtalanítást kap, plusz ki is takarítunk.

Természetesen előfordulhat, hogy mi sem tudjuk teljesen ingyen elvégezni a lomtalanítást, ebben az esetben egyedi kalkuláció alapján számoljuk ki Önnél már az első látogatásunk alkalmával, hogy mi az az optimális összeg, amivel Ön is jól jár, és mi sem veszítünk a munkán.

lomtalanitas budapest

Mindenképpen megéri Önnek, ha tőlünk is kér egy árajánlatot, hiszen még az is lehet, hogy teljesen ingyen szabadul meg a lomoktól, ha pedig mégsem, akkor is biztos lehet benne, hogy nem talál nálunk kedvezőbb ajánlatot. Szóval ha budapesti, vagy Pest megyei lomtalanítást keres, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot velünk!

Ne vesztegesse az idejét, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Az űrlapon megadott információkat Adatkezelési szabályzatunknak megfelelően Üzletszerzési céllal, Önkéntes Adatmegadása alapján a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük!

  Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

  Az Ön neve (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (nem kötelező)

  A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)


  Írja meg mit gondol!


  Call Now ButtonHívjon Most!