+36702908693 ajanlat@lomtalanul.hu

referenciáink

Lomtalanítás Budapest, Pest megye:

+36702908693

Az elmúlt két évben szinte megszámlálhatatlanul sokan kerestek meg minket lomtalanítás ügyben.

 

Nem állítjuk, hogy minden lomtalanítás esetén minket választottak a hozzánk fordulók, de akik így tettek, azok biztosan elégedettek voltak a munkánkkal. Néhányuk megtette nekünk az a szívességet, hogy leírta milyen véleménye alakult ki rólunk és az elvégzett munkánkról és hozzájárult, hogy a neve kiírásával ezt az oldalunkon közzé tegyük. Köszönjük szépen nekik!

“Kicsit hitetlen voltam az ingyenességet illetően mikor Krisztináékat hívtam a szüleim régi lakásának kiürítése miatt. Arra gondoltam, hogy legfeljebb hívok majd másokat, ha nem teszik a kinézetük, vagy a hozzáállásuk a dolgokhoz. Mikor kijöttek a helyszínre és láttam, hogy egy szimpatikus fiatal pár jött el felmérni a lomokat, akkor nyugodtam meg. A lomtalanítás árába beszámították a régi bútorok egy részét, így sokkal kevesebbe került, mintha szemétre kerültek volna a dolgok. A végén még ki is takarították a helységeket és az udvart is ahova leszóródtak a szemetek. Összességében a felénél is kevesebbet fizettem, mint amit és számoltam ki előre. Köszönöm a munkájukat, és ajánlom bátran őket!

– Fehérné Búzási Mária, Bp. IX. kerület”

kérjen visszahívást!

Ez így már tényleg nem kerül semmibe. Csak adja meg a telefonszámát a lenti űrlapon, és mi visszahívjuk Önt. Telefonon megbeszéljük az Ön igényeit, és a lomtalanítás részleteit.

13 + 13 =

Lomtalanítás, hagyatékfelvásárlás és értékbecslés, könyv felvásárlás
Budapest, Pest megye 
+36/70 290 8693
Lomtalanítás, hagyatékfelvásárlás és értékbecslés, könyv felvásárlás
Budapest, Pest megye
+36702908693
E-mail cím: ajanlat(kukac)lomtalanul.hu


Call Now ButtonHívjon Most!