Lomtalanítás Közületeknek

Nem csak magánszemélyeknek vannak lomjaik.. lomtalanítás közületeknek

Nagyjából hasonlóan, mint egy magánlakásban ugyanúgy gyűlnek össze a cégeknél, vállalkozásoknál a már nem használt haszontalan holmik. Nem csak a budapesti lakásokban válik időnként szükségessé egy lomtalanítás.

A tőlünk nyugatabbra lévő országokban ennek elszállítására, gyűjtésére már jól be vált rendszerek állnak a vállalkozások rendelkezésére. Nálunk a megszokott gyakorlat, hogy a cég, vagy telephely kevésbé szem előtt lévő sarkában, vagy helységében szépen halmozódnak évről évre a ezek a lomok.

Egy kis idő elteltével már képes olyan mennyiségű lom összegyűlni, amit nem lehet egyszerűen elszállítani, a cégnek sem járműve, sem alkalmas munkatársa sincs erre. Ilyenkor jön el az ideje annak, hogy keressenek egy profi céget és már kezdődhet is a lomtalanítás!

A közületeknek végzett lomtalanítás nem sokban különbözik a magánszemélyekétől, talán csak mennyiségében vannak jelentős eltérések. Mindenképpen meg kell előzze egy előzetes felmérés. Fontos tudnunk milyen jellegű anyagok vannak jelen és mekkora mennyiségben. Ha vannak olyan speciális elhelyezést igénylő anyagok, akkor ezt is figyelembe kell vennünk az árajánlat elkészítésekor.

Ha már megvan az ár, akkor következik az időpont egyeztetése a megrendelővel. Ha szükséges be kell szerezni a különböző engedélyeket a behajtáshoz és a szállításhoz. Az sem biztos, hogy egy munkanap elegendő a teljes lomelszállításhoz.

Veszélyes hulladék - lomtalanítás Budapest Konténeres szállítás - lomtalanítás Budapest

Akárhogyan is, a végeredmény pontosan ugyanaz lesz, mint egy lakossági megrendelés esetén:

 • Elégedett ügyfél
 • Felszabaduló hasznos tér
 • Tiszta környezet
 • Látványos vizuális javulás (csak szebb a rend, mint a szeméthalom)

Nos hát ne habozzon megkeresni minket, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a felesleges évek alatt összegyűlt lomoktól, hulladéktól. Nem meglepő módon gyakran kapjuk azt a visszajelzést egy ilyen lomtalanítás után, hogy nem is értik tulajdonképpen mire is vártak eddig, és miért nem tették ezt már évekkel ezelőtt?

Ön mire vár?

Lomtalanítás Budapest, Pest megye:
+3670 290 86 93

Az űrlapon megadott információkat csak mi látjuk. Az adatokat semmilyen formában nem tároljuk, és használjuk fel az Ön megkeresését követően!

  Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

  Az Ön neve (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (nem kötelező)

  A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)


   

  Call Now ButtonHívjon Most!