Budapest körkép lomtalanítás 2016 és 2015 összefoglalója

Megint el telt egy év. Nem is akár milyen év volt a 2015, sok munkát végeztünk el, sok embernek segítettünk eltüntetni a lomjait a lakásaiból. Lesz lomtalanítás 2016 -ban is 😉

Mik is voltak a tapasztalataink, milyen kihívásokkal kellett szembenéznünk az év során? Milyen visszajelzéseket kaptunk a lomtalanítások során a megrendelőinktől? Mi az amin változtatni szükséges a mi részünkről és mi az amiben nagyobb felkészülést igényel a lomtalanítás a szolgáltatásunkat megrendelő emberek oldaláról?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy ritka az olyan lomtalanítás, ahol ne találnánk valami új feladatot, vagy ne szembesülnénk addig nem tapasztalt problémákkal, kihívásokkal. A leggyakoribb tévedése a lomtalanítást megrendelő ügyfeleinknek, hogy rosszul mérik fel az elszállítandó lomok mennyiségét. Amíg bent van a lakásban, vagy a pincében az évek óta megszokott helyén egy tárgy, szekrény, vagy kupac lom, addig nem tűnik fel mekkora helyet foglal, Arról már nem is beszélve, hogy a teherautóra nem lehet ugyanúgy és ugyanakkora helyen elhelyezni. Ilyenkor halljuk az a mondatot, hogy “Nem is hittem volna hogy ekkora nagy..” 🙂
Ami még meglehetősen gyakori meglepetés okozója egy lomtalanítás után, az a lomok által eltakart felületek állapota. Miután kiürítünk egy helységet, akkor válik jól láthatóvá a különbség a takart és a szabadon lévő felületek színe és állapota között. Itt látható néhány kicsit sarkasított, de nem szerkesztett(!) kép arról, hogy mire is gondolunk:

Lomtalanítás Lomtalanítás

Amit általánosságban elmondhatunk az az, hogy egy üres helység sokkal kevésbé néz jól ki mint egy belakott. Ez alól csak nagyon kevés kivételt lehet találni.

A 2015 évben jelentősen megnőttek a hagyaték jellegű kiürítések, ez feltételezhetően az egyre öregedő lakosságnak tudható be. A rokonok és örökösök különféle okokból, de nem szeretnek az elhunyt hozzátartozóik holmija között turkálni. Gyakori a nagyon elhanyagolt lakás/ház, a pincékről már nem is beszélve.

Feltételezzük hogy a lomtalanítás 2016-ban sem lesz másképp, a lomtalanítások, lakás kiürítés és takarítás még mindig egy szakembert igénylő komoly feladat, az elmúlt évek tapasztalatai jól mutatják ezt.

Sajnos a növekvő kereslet hozza magával a pénzre utazó színvonaltalan néha átverés határait súroló lomtalanító “cégeket”, mindenkit óva intünk attól, hogy ilyen vállalkozónak sem nevezhető emberekkel végeztesse ezt a feladatot. Bizony többször találkoztunk olyan ügyféllel, aki a megrendelt lomtalanítását velünk fejeztette be, mivel az elődünk 1-2 értékesnek vélt tárggyal szépen lelépett és vissza sem jött többet..

Tehát csak óvatosan! Válasszon sok éve működő referenciákkal rendelkező lomtalanító céget Ön is!

Lomtalanítás Budapest, Pest megye 2016:
+3620/890-39-09

Ne vesztegesse az idejét, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Az űrlapon megadott információkat csak mi látjuk. Az adatokat semmilyen formában nem tároljuk, és használjuk fel az Ön megkeresését követően!

  Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

  Az Ön neve (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (nem kötelező)

  A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)


  Call Now ButtonHívjon Most!