+36702908693 ajanlat@lomtalanul.hu

Vannak esetek, amikor olyannyira összegyűlnek a lakásban a lomok, hogy azt már egy hagyományos lomtalanítással nem is lehet felszámolni.

Ez a legtöbbször örökölt, vagy hagyatékként új tulajdonoshoz került lakások, pincék esetén szokott előfordulni. Mint a lenti képeken is jól látszik, már a lakás használhatatlanná válik néha az összegyűlt lomok miatt. Ilyenkor ezt a rengeteg különböző anyagú holmit nem lehet a hagyományos szemetesbe kidobni. Nem csak amiatt, hogy sok hasznosítható része is lehet, hanem mert a mennyisége olyan nagy, hogy nem is férne bele.

A képeken jól látszik mely esetre gondolunk:

Ilyen esetben a lakás tulajdonosa két megoldás közül választhat:
Hív egy konténeres céget és lerakat egy konténert a háza elé, amibe szépen belehordja a lomokat. Kifizeti a konténer díját.
Hív minket és mi elhordjuk az összes holmit, kitakarítunk, elszállítjuk a lomjait. Fizetés előtt, vagy akár helyett: Amit hasznosítani, vagy értékesíteni lehet, annak az árát levonjuk a költségekből. A maradékot kell kifizetni, vagy akár semennyit. Ez azért nagy különbség.

 

Természetesen nem lehet minden esetben ingyenesen lomtalanítani, de egy ajánlatkérést biztosan megér, hogy pénzt és fáradtságot spóroljon meg.

Ne habozzon hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!

  Az Ön megkeresésének típusa (kötelező)

  Az Ön neve (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (nem kötelező)

  A lomtalanítás tervezett helyszinének címe (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)

  Call Now ButtonHívjon Most!